Kettő körözött, egy nap, egy polgárőr!

2017. március 07.-én 10.15 órakor az egyik legaktívabb polgárőrünk szomorú eseményre igyekezett Pátyra, ahol a szolgálati balesetben elhunyt polgárőr kollégánk temetését biztosította.
Törökbálint, Szabadság téren haladtak a Budaörsi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Közhasznú Egyesület munkatársával, amikor egy, – a nagy személy és helyismeretének köszönhetően- tudomása szerint körözött férfit látott közlekedni az út szélén. Azonnal megálltak, és felszólították, hogy álljon meg, és a rendőrség kiérkezését várja meg. A rendőrséget azonnal értesítették, akik rövid időn belül a helyszínre érkeztek. A rendőrjárőr megállapította, hogy élő körözés volt a férfi ellen kiadva. Ezek után a további intézkedést átvették.

A temetés biztosítása után hazaérkezett polgárőrünk, és már egyedül közlekedett 16 óra körüli időben a Törökbálint Munkácsy M. utcában, amikor észlelt a régi buszvégállomásnál egy tudomása szerint szintén körözött férfit. Azonnal értesítette a rendőrséget, akik rövidesen a helyszínre érkeztek és intézkedés alá vonták a férfit. Megállapították, ellene is élő körözés volt kiadva.

Gratulálunk a Törökbálinti Városőrség polgárőrének! Köszönet a Törökbálinti Rendőrőrs járőreinek a gyors intézkedésekért.

Polgárőrünk a sikeres intézkedéseit a Pátyi Polgárőr Egyesület elhunyt tagja, Juhász József emlékének ajánlotta fel.

A Törökbálinti Városőrség Polgárőr Egyesület részvétét fejezi ki az elhunyt családjának és a Pátyi Polgárőr Egyesületnek!