Mága jótékonysági koncert a Stefániában

2016. december 12-én este 19 órai kezdettel 46 fő vett rész a Pest Megyei Polgárőr Szövetség szervezésében a telt házas Mága jótékonysági koncerten a Stefánia Palotában.

A vendégek megérkezéskor a bejáratnál édességgel fogadták a polgárőröket és gyermekeiket.

A pompás előadás egyik nagy meglepetése volt, hogy a bemondó betegsége miatt, ezt a szerepet maga Mága Zoltán vállalta magára. A műsor tartalmas sokrétű és csodálatos volt még a Mikulás is megjelent a gyerekek között a nézőtéren. Mága Jennifer mellet maga Mága Zoltán is fellépett két csodálatos hegedű számmal és az Ifjabbik Mága Zoltán is szerepelt a kíváló műsorban!

Az előadás végén a színpadra hívták az összes gyereket és az ott kirakott plüss állatok, kocsik, cipők és ajándék csomagok között választhattak a megjelent gyermekek.

Dömőkné Bodocs Ildikó  Tápiógyörgyei Polgárőr szemével

A Stefánia Palotában voltunk a Tápiógyörgyei Polgárőr Egyesület ifjú tagjaival és az egyesület polgárőr tagjainak gyermekeivel. Az Adventi jótékonysági koncert fellépői Mága Zoltán és családja voltak. Fellejthetetlen élmény volt a gyermekek szemének csillogása és ragyogó mosolyuk a műsor alatt és azt követő ajándékok átadásakor! Szinte hihetetlen hogy a mai rohanó világban vannak még ilyen művészek, akik szabadidejüket feláldozzák, hogy a gyermekek karácsonyát szebbé tegyék! Köszönjük Mága Zoltánnak és családjának a gyönyörű élményt!

Nagy Viktória    gyermek szemével

Adventi jótékonysági koncerten voltunk a Stefánia palotába. A Mága család megajándékozott minket egy csoda szép koncerttel és ajándékokkal. Nagyon tetszett a műsor! Örülünk, hogy eljuthatunk erre a gyönyörű előadásra. Köszönjük szépen a Tápiógyörgye Polgárőr elnöknek Molnár Józsefnek, hogy elvitt minket.

A polgárőrök családjaikkal ezúton köszönik a lehetőséget, hogy a rendezvényen részt vehettek a gyermekeinkkel a MÁGA CSALÁDNAK; Erdős Viktóriának és édesanyjának Zsuzsának valamint dr. Bilisics Péternek a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnökének!

maga9 maga8 maga7 maga6 maga5 maga4 maga3 maga2 maga1