Piliscsabán történt

Egy nap három eset.

– A polgárőrség bejelentést kapott, hogy egy “kamion” beszorult az Erdősor utcába. A település polgárőrei azonnal a helyszínre mentek, ahol megállapítást nyert, hogy egy járműszerelvény valóban fogságba esett a kis utcákban. Egy közeli építési telket akartak megtisztítani. Behajtási engedélyt nem volt, a közterület felügyelő figyelmeztetést alkalmazott. A szerelvény végül sikeresen kiszabadult.

– Anyagi káros közlekedési baleset történt a Fő út és a Rét utca sarkán, mivel az érintett feleknek nem volt kárbejelentőjük, ezért a polgárőrség járőre adott kárbejelentőt, szerencsére személyi sérülés nem történt.

– A település polgárőr járőrei a temető mellett egy idős nénit vett észre, aki egy kerítésen ült és a kiskocsija az úton hevert. A polgárőrök megálltak mellette és megkérdezték, hogy segíthetnek-e? Ráhibáztak, mert a 70 év feletti néni a temetőben volt egy sírnál, de elesett és fájlalta a térdét. Járőrautóba ültetve a megfelelő biztonsági feltételek betartása mellett (gumikesztyű, maszk stb.) a nénit otthonába szállították és a családtagjainak átadták. Orvosi segítségre, mentőre nem volt szükség.

IMG_8311 IMG_8310 IMG_8316 IMG_8313 IMG_8333