A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál

A hétvégén tartották ’A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál’ elnevezésű rendezvény sorozatot, amelynek lebonyolításában a Pest Megyei Polgárőr Szövetség motorosai is aktívan segítséget nyújtottak.
2020. július utolsó napján a T’Opera festői helyszínére érkező vendégek közlekedését kellett segíteni a tópartról hazafelé tartó fürdőzők között.
A rendezvény második napján a ’TOUR D´OPERA Tisza tó kerékpárút’ keretében kilenc helyszín érintésével közel ötszáz kerékpárost kísértek végig a tó körül, ahol csapatunk kiegészült további két, Tiszaföldvárról érkezett motorossal és egy kerékpárra pattant Víziőr kollégával. A megállókban különböző stílusú koncertekkel és apró kedvességekkel lepték meg a részvevőket és a fiúkat is.
Az utolsó napon a motorok hajóra cserélését követően, immár a vízről kellet a ’Boat d’Opera – Lőrincz Judit szoprán és Turpinszky Gippert Béla tenor előadásának és a New Step Fitnesz Táncstúdió légtornászainak’ zavartalanságát biztosítani a helyszín teljes vízi zárásával. A feladat ellátását a rendőrség több vízi egységével és a Víziőrség két tagjával együtt végezték a polgárőreink.
Az eseménymentes és élményekkel teli hétvégét mindenki élvezte.tisza26 tisza25 tisza24 tisza23 tisza22 tisza21 tisza20 tisza19 tisza18 tisza17 tisza16 tisza15 tisza14 tisza13 tisza12 tisza11 tisza10 tisza9 tisza8 tisza7 tisza6 tisza5 tisza4 tisza3 tisza2 tisza1