Közlekedési baleset

A Pest Megyei Polgárőr Szövetség 24 órás ügyeletének jelezték, hogy közlekedési baleset miatt teljes útzár van a 10-es úton.

Szolgálatunk kezdetekor, 20 óra után nem sokkal kaptuk a küldést a rendőrség ügyeletéről hogy Pilisjászfalu belterületén a Bécsi úton a Tinnyei elágazás után nem sokkal Dorog irányába motoros baleset történt. Elsők között a helyszínre érve láttuk hogy egy személygépkocsi és egy motoros ütközött. A rendőrség kérésére a forgalom irányításában vettünk részt, amíg a mentősök a motoros életéért küzdöttek. Sajnos az 53 éves pilisszentiváni férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett hogy minden erőfeszítés ellenére a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés alatt a piliscsévi körforgalomnál fordítottuk vissza az autósokat, tájékoztatva őket a lehetséges kerülő útvonalakról. A teljes útzárat 0 óra 15 perckor oldották fel. A motoros családjának őszinte részvétünket fejezzük ki. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A balesetnél közösen segítséget nyújtottak: a Pilisjászfalu, a Tinnye, a Pilisszentiván és a Piliscsaba települések polgárőrőrei.

IMG_0585 IMG_0583 IMG_0598